Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a minecraft 1.6-os...

Mi a baja a minecraft 1.6-os launcher-emnek? [Bővebben lent]

Figyelt kérdés
[OLVASD EL!]beindítom a minecraft 1.6-os tört launcher-t:és amikor a play gombra szeretnék kattintani...ezt írja ki:An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1 Please restart your launcher.lefordítottam sjaát magam,google fordítóval is lefordítottam és én arra tudtam rájönni hogy van egy új verzió amire update-elni kéne mert ez megakadályozza hogy játszak az 1.6.1-el(nem szó szerint ezt fordítottam le,csak kb ezt jelentheti)+mondtam szerintem mi nem tetszik neki(van egy új update)de könyörgöm,ennek az új launcher-nek nem a verziók közötti "ugrálás" volt a lényege?mert még a premium-os launcher-nél is ezt írja ki(JUJ de hosszú ez eddig xd)szval valaki nem tudja hogy mi a baja?UI.:Ne írjátok azt hogy:"vedd meg a játékot!" mert még egy ideig nem fogom.előre is köszi
2013. júl. 3. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem müködik mondjuk nemlehet játszani hiába katintok de mindegy ! Nemtom micsináljak valaki segitene? xD
2013. júl. 3. 17:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Te gyerek aki a linket küldte(bocsi hogy így hívlak de ez jut ezsembe xd)...el kell hogy szomorítsalak

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

MÜKSZIK!!!!

2013. júl. 3. 17:59
 13/15 A kérdező kommentje:
LOL ez a kérdés kb már egy új gyakori kérdések oldalt képez xd
2013. júl. 3. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
MÜKSZIK?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????HOGY SIKERÜLT??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2013. júl. 3. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
xD nekem is sikerült de már azt irja ,hogy nemtom mit de nemlép be xD
2013. júl. 8. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!