Mi a baja a minecraft 1.6-os launcher-emnek? [Bővebben lent]
Figyelt kérdés
[OLVASD EL!]beindítom a minecraft 1.6-os tört launcher-t:és amikor a play gombra szeretnék kattintani...ezt írja ki:An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1 Please restart your launcher.lefordítottam sjaát magam,google fordítóval is lefordítottam és én arra tudtam rájönni hogy van egy új verzió amire update-elni kéne mert ez megakadályozza hogy játszak az 1.6.1-el(nem szó szerint ezt fordítottam le,csak kb ezt jelentheti)+mondtam szerintem mi nem tetszik neki(van egy új update)de könyörgöm,ennek az új launcher-nek nem a verziók közötti "ugrálás" volt a lényege?mert még a premium-os launcher-nél is ezt írja ki(JUJ de hosszú ez eddig xd)szval valaki nem tudja hogy mi a baja?UI.:Ne írjátok azt hogy:"vedd meg a játékot!" mert még egy ideig nem fogom.előre is köszi2013. júl. 3. 08:12
1/15 A kérdező kommentje:
LOL de hosszú lett tényleg xd
2013. júl. 3. 08:12
2/15 anonim válasza:
Nekem is ezt irja ki, én is törtök vagyok. Nem tudom mi lehet a baja...
3/15 anonim válasza:
Az előző vagyok, MCOPENLAUNCHERREL indítod teis? Nekem tegnap jelent meg ez a probléma. Remélem jön az MCOPENLAUNCHERnek az újabb verziója. Az biztosan futtatja majd az 1.6-ot. Most szerintem hanyagold az MC-t... Úgyse tudsz vele játszani egy darabig...
4/15 anonim válasza:
Nemtom én is letöltötem tegnap játszotam ma nekem is ugyanaz van nemtom micsináljak várom colos22 kliensét xD
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Előző, colos egy zsidó, eladja a felhasználóneveket, jelszókat...
7/15 anonim válasza:
Kömolyan? Már értek egy két dolgot.........
8/15 anonim válasza:
Ugye akkor azért volt mikor modinak tetek egy szerón másnap kidobtak mert megrongáltam a spawnt és a piacot? xD Csak néztem ,hogy mivan??
10/15 A kérdező kommentje:
Te gyerek aki küldte a linket :D
kipróbálom,remélem mükszik :D
ha nem akkor....
..
.
.
.
.
.
.
.
.
akkor nem xd
2013. júl. 3. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!