Üveges kérdése:
Ez egy bug az Oblivionban?
Figyelt kérdés
Csinálgatom a tolvaj céh küldetéseket és eljutottam a Taking Care of Lex-hez.Az benne a feladat,hogy el kell intézni,hogy Lexet áthelyezzék Anvilbe.Kész eddig minden ment is,megszereztem a levelet Stranger-el forgeoltattam,le is pecsételtem,de amikor elmegyek Anvil uralkodójához,hogy odaadjam neki az ajánlólevelet ezt írja:This matter will have to wait.I hold court in the great hall in the morning.Ezt úgy mondja,hogy a great hall-ban vagyunk reggel 10-kor.Néztem végigjátszást ott simán csak odamentek hozzá és odaadták nem mondott semmi ilyesmit(igaz,hogy valamiért minden végigjátszás xboxon van de nem lehet annyi külömbség).Szóval valaki megmondaná,hogy ez egy bug vagy még csinálnom kellene valamit?2013. jún. 30. 18:25
1/2 rafikesz válasza:
szerintem ez csak bug, ami azért egész gyakran előfordulhat az Elder Scrolls sorozatban. Ilyenkor vagy várni kell egy napot, vagy visszatölteni egy korábbi mentést. Más megoldásról én személy szerint nem tudok :/
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor buktam az egész Thief guildet :S
2013. júl. 1. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!