Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD-osok miért szidják egymást...

COD-osok miért szidják egymást állandóan?

Figyelt kérdés

Állandóan az van, noob camper, gl, rpg, last stand stb

A camp az egy játékstílus, mellesleg sokkal kifizetődőbb, mint hogy rohangálsz, mint a mérgezett egér és egyfolytában kiszednek.

Rpg, gl, last stand stb ezeket tartalmazza a játék. Akkor meg miért kell sírni? Mindenki használhatja ha akarja.

Lehet én vagyok a zakkant, de én ezt nem tudom megérteni.

Battlefield-eseknél is ez a helyzet?

2013. jún. 30. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%

Bf-nél nem ez a helyzet, mert azzal nem 8-14 köztiek játszanak elsősorban..ilyen egyszerű az egész.

BF:profiknak

Cod:kölyköknek

2013. jún. 30. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak igen az összesnél :D Én mondjuk csak magamban szidom a másikat ha kinyír... de az elkerülhetetlen :D :D

Amúgy általában kis 14 éves fos-ok szoktak beszólogatni... Meg mondjuk én is szoktam írni akkor ha csalnak.. mert ez az AimBot sajnos nagyon elterjedt, és úgy nincs értelme játszani.

2013. jún. 30. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lenne Battlefieldnél is az a helyzet :D én a 3-al nyomom, és ott szidják egymást ahogy kell :D

és az a pár ember nem igaz.. mert a nagy pályákon 64-en vagyunk.

2013. jún. 30. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

A camp az egy játékstílus, mellesleg sokkal kifizetődőbb - a lama jatekosoknak igen, ha mindenki kempelne akkor mire lonel?

a tobbi resze is benne van a jatekban, csak nagyon feldobja az egyensulyt, ezert szoktak sokszor betiltani

2013. jún. 30. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

minden lövöldözős játéknál szokták egymást szidni

persze nem mindenki, illetve aki nem mikrofonon keresztül az lehet, hogy fejben gondol valami csúnyát aztán kész

viszont hogy a camp játékstílus, az hülyeség

2013. jún. 30. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Én csak röhögök azokon a 12 éves vérpistikéken. Hátba lövöm,aztán le noob-oz...szánalom az egész multiplayer. Én csak a hackereknek szoktam beszólni,de az jogos is.
2013. jún. 30. 23:15
 7/11 A kérdező kommentje:

persze fejben én is szidom őket, ha látom, hogy valaki hackel akkor én is írom, hogy jó lenne kidobni, de az, hogy mw2-be mai pl azért sírtak, mert desert eagle-t használtam...hát kicsik kiverte a biztosítékot.

Szánalom az összes. Ott rohangál fel-le egy ablak előtt és amikor leszedem falon keresztül egyből noobozik, meg írja, hogy wh-zok... katasztrófa

2013. júl. 1. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem bírnak veszteni...
2013. júl. 1. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert a sok 9-10-11-12 éves kis lowok,nem tudnak játszani és ha még az ember rászól előszőr finoman, aztán abból se ért se a durvából se semmilyen szóból, hogy OFFOLJA, akkor hogy ne szólna már rájuk az ember?! Nekem ami a szívemen az a számon. Ezért ne lepődj meg,hogy állandóan az van,hogy noob camper,gl,rpg,last stand,...stb.... mert ez az igazság amit leírnak. Amit mondasz,hogy tartalmazza a játék az lehet, de teljesen nincs igazad. Elmondom azért mert használja az egyik tegyük fel használja az Y, oké őt kiszedik vagy vége. Azonnal ahogy csak újraéled már veszi az újat. Abba úgy mi az izgalom,ha csak téged folyomatosan bombáznak meg robbantanak? Meg hackelnek wh=wallhack AimBot , No Recoil... Mi értelme van a játéknak ha csalnak? Ez inkább multiplayerre vonatkozik, de ugyanúgy singleplayerre is. És az igen is lowság a kempelés. Csak egy helyben,áll,fekszik várja mikor jön ki a fal mellől az ellenség, és lő. Így esélyed sincs. Igen mindenki használhatNÁ csak az rpg-t meg a stb....-t de akkor ain másik adjon lehetőséget,hogy tudja használni! Még elmagyarázhatnám neked 47 formában... De hát most nem?
2013. júl. 16. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ ember ez már a kezdetektől így van... Már 5-6 éve is mindenki szidta a másikat... Amúgy meg csak azok camp -elnek akik nem tudnak játszani...
2013. júl. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!