Segitene nekem valaki csinálni egy metin2 MMORPG privát szervert?
Valaki akit feltudok fenni facebookon,és aki tudna segiteni nekem csinálni egy Pszervert.'x neifogtam,de végől semmi nem jött ki belőlle..
Megéri-e csinálni? sok baj van vele?
Nehéz fenttartani?
Szervusz!
Nekem is volt Metin szeróm, egy alapot ha van hozzá egy jó kis szerver fájlod akkor egy 1,5-2 óra alatt össze lehet dobni, csak keress hozzá jó infókat, ha ez lesz az első akkor nézz róla videókat is!
"Megéri-e csinálni?" Ha nagyon szeretnéd nincs más el foglaltságod akkor szerintem nem rossz időtöltés mert hangyányit belekóstolhatsz ebbe az életbe is :P
"sok baj van vele?"Hát ha van hozzá egy jó kis géped, társaságod akik miatt érdemes küszködni vele, türelmed, időd és kedved akkor szerintem tök mind1, hogy sok-e a baj vele :)
"Nehéz fenttartani?" Hát nem egyszerű :/ de ha csinálod egy jó ideje akkor szerintem egész könnyű :) bár én eddig csak hamachis-at csináltam mert folyton változik az ip-m :P
Van egy jó kis német szerverfájl az összes 2011-12 es cuccal csak le kell fordítani a küldiket NPC-ket stb.. :/ de ha kitartó vagy és sokat keresgélsz akkor biztos találsz egy jó kis magyar szerverfájlt :)
ez a német szerófájl neve :D :
" 2011/2012 Serverfile + 2012 Kliens by xZauberhazzex "
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!