Jófej:D kérdése:
Van Shaiya magyar privát szerver?
Figyelt kérdés
De ha valaki ismer nem magyar de nagyon jó privát szervert az is jó.2012. aug. 18. 15:15
1/2 anonim válasza:
Régebben volt de már bezárt. Attól függ milyen szervert szeretnél, én a Rebirth Evolution, Blood of Arena és Leauge of Shaiya pvp szervereket ajánlom. Kereshetsz még a topofgames.com -on
2/2 509ryan válasza:
Hello
Ahogy már írták régebben volt magyar shaiya ps
de nemsokára lesz egy új magyar shaiya "Hungarian Shaiya"
kimondottan csak magyaroknak magyar szöveggel(ezeket a küldetésekre értem) a server nem tudom mikorra lesz kész mert jelenleg megint egyedül maradtam (igen én csinálom a servert) szóval most leált a web készítés stb. Ha vki nagyon jó webkészítésből és/vagy sql server használatábol az az alábi emailcímen jelenkezzen 'jelenkezés'tárgy címmel " shaiya101(kukac)citromail(pont)hu A zárójelben lévőket értelem szerüen ne így írd le hanem így @ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!