Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A League of Legends ráfüggős...

A League of Legends ráfüggős játék?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy olyan mint pl.: a WoW,metin,GoA?

2013. jún. 27. 19:47
 1/9 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Igen
2013. jún. 27. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon :S
2013. jún. 27. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
minden jateknal ugyanakkora eselyed van hogy fuggo legy, te dontod el hogy mennyit jatsz
2013. jún. 27. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:
azért egy pl.:NFS nem aza nagyon ráfüggős eljátszogatsz vele végig viszed stb. de pl.: a WoW vagy a legtöbb mmorpg olyan, úgy értem hogy nem bírod letenni egésznap azon akarsz játszani azon jár az eszed, rámegy esetleg vmilyen kapcsolatod stb. gondolom értitek
2013. jún. 27. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem játszok, akkor világbajnokságot nézek :) szerintem függős :D
2013. jún. 27. 22:46
 6/9 Imperator2001 ***** válasza:
De a League of Legends is egy függőséget okoz, (valakinél,főleg ha haverokkal játszol :D)
2013. jún. 29. 13:16
 7/9 Imperator2001 ***** válasza:
Amúgy ez rosszabb xD Ez a játék akkor lesz vége ha te akarod. Bármikkor gyűjtheted az Ip-ét, mindig jönnek ki új karik amit megszerezhetsz. A wowban megszerezted a legjobb cuccot akkor már nem tudsz mit tenni.. ha mindent teljesítettél ,minden a max-on van akkor mit csinálsz??? semmit -_- A lolban nincs ilyen, bármikkor neki kezdhetsz, és nem kell túl sok logika hozzá. kb ennyi :)
2013. jún. 29. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Az..:D

Én is elég durván ráfüggtem lány létemre..

Nálam is érvényes, ha nem játszok"m, akkor nézem :DD

2013. júl. 9. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:

22 éves lány létemre lolozok. 14 éves korom óta mmorpgzek. szal jól fel tudom mérni a dolgot.

igen, függőséget okoz ez is ahogy minden mmorpg. de ez nem fizikai függőség. bármikor le tudnám tenni ha akarnám, és mindenki más is. csak nem ismerik el, hogy nem is akarják abbahagyni :) én se...még, de tartottam pár hónapos szünetet mert ahhoz volt épp kedvem, hogy kimenjek a levegőre :)

2013. júl. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!