Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mien jó need for speed szériák...

K.marko1500 kérdése:

Mien jó need for speed szériákat tudtok mondani?

Figyelt kérdés
mert need for speed-eznék csak nem tudom hogy meik legyen mert a most wanted-et nem nagyon dicsérik a videókban akkor meik legyen?
2013. jún. 27. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a Most Wanted az a legjobb ^^ :D
2013. jún. 27. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
de meik most wanted? mert a kérdés allatt a 2012-ről mondtam hogy nem nagyon dicsérik de ha azt mondod hogy az jó akkor azt töltöm le vagy meik most wantedet mondod? pl 2011 2010? vagy meiket?
2013. jún. 27. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
A 2012-es Most Wanted nem valami jó ráadásul optimizálatlan. Ha már úgyis játékot szedsz le akkor szerintem a 2005-ös Most Wanted-et, a Carbon-t és az Underground 1-2-t szedd le.
2013. jún. 27. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
de igazából meiket szedjem le? neked meik tetszik a legjobban mert nekem csak az 1-ik kéne mert laptopom van igaz hogy erős de azért nem akarom a véletlenre bízni szóval szerinted meik a legjobb meiket szedjem le?
2013. jún. 28. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én legtöbbet a Carbon-al játszottam. Nekem az tetszik legjobban.
2013. jún. 29. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
hát én most letöltöttem és elindítom amikor elindulna kiad 1 fekete képernyőt és leáll mit tegyek?
2013. jún. 29. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!