Az eredeti world of warcraft még népszerű játék? A havi előfizetés mennyibe kerül? A kiegészítőket a megjelenés megfelelő sorrendjében kell feltelepíteni? Windows 8-on fut a játék?
Ragnarosra menny! Én is ott játszottam az a legjobb szerver, többi már kezd kicsit kihalni mint pl.: bloodscalp.
Ja és van egy olyan account védelmi program hogy Authenticator. Ezt mindenképp rakd fel mert elég gyakoriak mostanság az account feltörések.
Ja és énis win8-on játszottam tökéletesen fut. Elég nagy megváltás lesz neked az eredeti Tauri után:D. Énis tauriztam eredeti elött. Ég és föld a kettő. Sajnos már nemtudom fizetni az eredetit így taurira kellett visszajönnöm:/.
Ja és ha érdekel az eredeti accom esetleg akkor írj mert eladom. Diablo 3 is rajta van.
Értem :D Nekem is van diablo :D
Na felraktam minedt, kódokat beartam DE amikor beakarok lépni nem engedi... nem tom mi baja pedig a ingyenes idő kódokat is beírtam... hol kell előfizetni? Nem kell még valamit a battleneten csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!