ForDavid974 kérdése:
Az eredeti world of warcraft még népszerű játék? A havi előfizetés mennyibe kerül? A kiegészítőket a megjelenés megfelelő sorrendjében kell feltelepíteni? Windows 8-on fut a játék?
Figyelt kérdés
Igaz az a hír hogy a wownak már nincs nagy jövője és hogy kifutó? A kiegészítők ugye a: alapjáték, lick king, cata, panda? Több nincs?2013. jún. 26. 12:45
11/27 A kérdező kommentje:
És ha az alap játékot megveszem, akkor letölthetem ingyen a linck kinget ugye?
2013. jún. 27. 22:47
12/27 anonim válasza:
nekem számláról szippant 3 ezret
13/27 A kérdező kommentje:
de a 3.000 az a havi díj nem? A lick king az jár ingyen az alap wowhoz nem ??? Én úgy tudom :)
2013. jún. 28. 15:02
14/27 A kérdező kommentje:
És windows 8 -on fut a játék? Mert nekem pl a call of duty 4 , stem, xfire nem nagyon mükszik!
2013. jún. 28. 15:06
15/27 anonim válasza:
A wow Battle chest et vettem abban benne van a lich king is, most voltak akciók nem tudom hogy van e még de féláron lehetett venni a catát meg a pandát. Win8 on nem tudom hogy fut e. A háromezer az havidíj, de van olyan is úgy tudom hogy 6 hónapra megveszed olcsóbban (ez nem tudom hogy mennyi)
16/27 A kérdező kommentje:
igen igen :) én is a battlecestet vettem a 2009es 576ból, + cata és panda... már megvan a cata és panda, a chest még majd hétfőn jön...
2013. jún. 28. 17:39
17/27 A kérdező kommentje:
És elvileg az alap wowhoz ingyen jár a lick king... asszem.
Esetleg tudnál majd a játékban segíteni? a tauri wowon már régóra játszom.... unom a bugokat és hogy nem jön semmi fejlesztés. Melyik szerverre menjek? Normálra szeretnék..
2013. jún. 28. 17:41
18/27 anonim válasza:
Érdemes a Ragnaros realmra jönni itt sok a magyar, a többit nem ismerem.
19/27 anonim válasza:
Én hozzászoktam a 15 ös ratekhez, de szerintem neked nem lesz gond itt feltolni egy karit. Csak sok az ismeretlen küldetés, mert ugye itt működik rendesen.
20/27 A kérdező kommentje:
Igen igen :D Taurin van h a q máshol van mint a jel...stb...
s a lick king......? Majd s az a szeró normál?
2013. jún. 28. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!