Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vajon nagyon ciki lenne ha 29...

Vajon nagyon ciki lenne ha 29 évesen elkezdenék ezzel a WOW-al játszani?

Figyelt kérdés

volt pár kapcsolatom az utóbbi 1 éve ért véget És 1 éves nem jön össze semmi, mintha elátkoztak volna.

És 1 év után beleuntam.

előtte ment simán a nők igent mondtak összejöttünk de utóbbi 1 évbe semmi.

Szóval szét unom az agyam!

Vajon ciki lenne játszani?

2013. jún. 23. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az ingyenesen rengeteg a bug és le is van maradva. Cserébe van sok magyar és free. Én 2oo7-től játszottam vele 2o11-ig. Külföldi tört és eredetin is jártam. De arra rájöttem, hogy a magyarokat kerüljem. Egyszerűen engem zavart, hogy mindenki ugat és mindenkinek nagy az arca. Persze eredetin az átlag életkor magasabb és mivel fizetnek érte értelmesebbek is többen vannak. Cserébe angolul kell tudni. Vannak olyan ismerőseim akiket csak úgy úton útfélen egy-egy küldi erejéig ismertem de a mai napig ismerősöm egy közösségi oldalon. Persze ötletem nincs, hogy most milyen a játék és a hangulata. Persze nem voltam valami hardcore játékos mivel a profi guildek nem vettek be az életkorom miatt vagy a beszélgetések során nem feleltem meg nyelvi szinten. A komoly guildekhez olyan elvárás van mintha valami állás lehetőség lenne.

Meg amennyire elment a játék a casual szintre könnyű beletanulni az újaknak is.

Összegezve ajánlom nézz róla videókat és olvass utána milyen. Utána esetleg próbálj ki egy free szervert(tauri teszem azt). Ha pedig megfogott eredetire megéri belefektetni mivel a színvonal azért magasabb.

22/F

2013. jún. 23. 20:02
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es.

Neked is köszönöm.

Ezek a guildok amolyan csapatok akkor, ahol csak magyarok vannak? Ezt játékon belül lehet megtalálni?

2013. jún. 24. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:

guild = klán

Játékon belül persze. A karaktereddel lehet hozzájuk csatlakozni. Beszélgetni...stb.

2013. jún. 24. 20:45
 14/14 anonim válasza:
Nem ciki semennyire mert én igaz 12evesvok es a Clash of Clans el jatszol es akikkel játszok azok mind 29,30+ evesek es az egy player rendőr...
2013. jún. 27. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!