Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vajon nagyon ciki lenne ha 29...

Vajon nagyon ciki lenne ha 29 évesen elkezdenék ezzel a WOW-al játszani?

Figyelt kérdés

volt pár kapcsolatom az utóbbi 1 éve ért véget És 1 éves nem jön össze semmi, mintha elátkoztak volna.

És 1 év után beleuntam.

előtte ment simán a nők igent mondtak összejöttünk de utóbbi 1 évbe semmi.

Szóval szét unom az agyam!

Vajon ciki lenne játszani?

2013. jún. 23. 10:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Én 31 évesen kezdtem el játszani :)

Volt 3 kapcsolatom a legutóbbi az házasság is volt, de végül elváltunk amitől tele is lett a tököm, a barátok nem igen érnek rá mindnek családja van gyerekek.

Barátnőt meg vagy találok valahol munkahelyen vagy útközben vagy mittudom én. Egyenlőre elvagyok most így eljátszogatok :)

2013. jún. 23. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi? Mivan? :)

Amúgy nem gáz tedd amit akarsz.

2013. jún. 23. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:
hát éléggé
2013. jún. 23. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz emrt játszanak idősebbek is de ezt nem értem:

Én 31 évesen kezdtem el játszani :)

Volt 3 kapcsolatom a legutóbbi az házasság is volt, de végül elváltunk amitől tele is lett a tököm, a barátok nem igen érnek rá mindnek családja van gyerekek.

Barátnőt meg vagy találok valahol munkahelyen vagy útközben vagy mittudom én. Egyenlőre elvagyok most így eljátszogatok :)

Ezt te írtad és nem értem, hogy miért.

2013. jún. 23. 11:24
 5/14 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat, igen, azért írtam ki mert ez a srác is játszik ő régebbi ismerősöm és ezt válaszolta nekem, szóval ha őt nézzük akkor ez nem akkroa gáz?
2013. jún. 23. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Mért lenne gáz ?

Azt csinálsz a szabadidődben amit akarsz . Félével ezelőttig wowoztam , egy HC guildben a ragnaroson (Furor) , tele volt 30 év körüli családapákkal, anyákkal . Sőt máshonnan ismertem egy 65+os házaspárt akik (gondolom öreg éveikre unatkoznak ) nagy kockák voltak .

2013. jún. 23. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de arra készülj fel, hogy a hülyegyerekek ugatni fognak neked, és azzal jönnek, hogy fellőtték a pizsit, menj, mert anyád megbüntet (szóval idősebbnek hiszik magukat).

Én 16-18 évesen játszottam, de pont ennyi idő kellett, hogy halálosan megunjam. Most LoL-ozok :)

22L

2013. jún. 23. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:

"Nem gáz, de arra készülj fel, hogy a hülyegyerekek ugatni fognak neked, és azzal jönnek, hogy fellőtték a pizsit, menj, mert anyád megbüntet (szóval idősebbnek hiszik magukat). "

Gagyi tört szervereken esetleg ...

2013. jún. 23. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jogos :D 16-18 évesen nem fizet az ember játékért, csak ha van saját zsebpénze. Anyámékat nem húztam volna le ilyenért :) (amúgy persze én is nagyon fiatalon játszottam, csak olyan nevetséges volt, hogy a velem egyidősek, vagy nálam fiatalabbak úgy beszéltek, mint a 25+ évesek :D)
2013. jún. 23. 13:51
 10/14 A kérdező kommentje:

Azt már néztem hogy ingyenesre mindenhol ezt a taurit írják de hogy ott sok a gyerek.

És a fizetősön meg idősebbek is vannak,

2013. jún. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!