Vajon nagyon ciki lenne ha 29 évesen elkezdenék ezzel a WOW-al játszani?
volt pár kapcsolatom az utóbbi 1 éve ért véget És 1 éves nem jön össze semmi, mintha elátkoztak volna.
És 1 év után beleuntam.
előtte ment simán a nők igent mondtak összejöttünk de utóbbi 1 évbe semmi.
Szóval szét unom az agyam!
Vajon ciki lenne játszani?
Én 31 évesen kezdtem el játszani :)
Volt 3 kapcsolatom a legutóbbi az házasság is volt, de végül elváltunk amitől tele is lett a tököm, a barátok nem igen érnek rá mindnek családja van gyerekek.
Barátnőt meg vagy találok valahol munkahelyen vagy útközben vagy mittudom én. Egyenlőre elvagyok most így eljátszogatok :)
Mi? Mivan? :)
Amúgy nem gáz tedd amit akarsz.
Nem gáz emrt játszanak idősebbek is de ezt nem értem:
Én 31 évesen kezdtem el játszani :)
Volt 3 kapcsolatom a legutóbbi az házasság is volt, de végül elváltunk amitől tele is lett a tököm, a barátok nem igen érnek rá mindnek családja van gyerekek.
Barátnőt meg vagy találok valahol munkahelyen vagy útközben vagy mittudom én. Egyenlőre elvagyok most így eljátszogatok :)
Ezt te írtad és nem értem, hogy miért.
Mért lenne gáz ?
Azt csinálsz a szabadidődben amit akarsz . Félével ezelőttig wowoztam , egy HC guildben a ragnaroson (Furor) , tele volt 30 év körüli családapákkal, anyákkal . Sőt máshonnan ismertem egy 65+os házaspárt akik (gondolom öreg éveikre unatkoznak ) nagy kockák voltak .
Nem gáz, de arra készülj fel, hogy a hülyegyerekek ugatni fognak neked, és azzal jönnek, hogy fellőtték a pizsit, menj, mert anyád megbüntet (szóval idősebbnek hiszik magukat).
Én 16-18 évesen játszottam, de pont ennyi idő kellett, hogy halálosan megunjam. Most LoL-ozok :)
22L
"Nem gáz, de arra készülj fel, hogy a hülyegyerekek ugatni fognak neked, és azzal jönnek, hogy fellőtték a pizsit, menj, mert anyád megbüntet (szóval idősebbnek hiszik magukat). "
Gagyi tört szervereken esetleg ...
Azt már néztem hogy ingyenesre mindenhol ezt a taurit írják de hogy ott sok a gyerek.
És a fizetősön meg idősebbek is vannak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!