Milyen xbox játékot vagyek 1460 MS pontból?
Figyelt kérdés
Ti mit ajánlotok? A minecraftra gondoltam, de nektek milyen ötletetek van? A split screen-es játékokat előnyben részesítem, főleg ha 4-en is lehet.2013. jún. 22. 22:22
1/5 Felr válasza:
Xboxot minecraftra? :) Furcsa dolog ahhoz elég egy alsó középár kategóriájú gép negyed annyiból megvan. Ja és ha megveszed és megunod ?
2/5 Felr válasza:
Elnézést félre olvastam :D vagy értelmeztem. Úgy értettem milyen xboxot vegyek minecraftra.
Kijavítva:
Minecraft is jó vagy ha gyűjtesz még akkor tudsz jobbakat is.Company of heroes 1-2 vagy még jobbakat. De azt nem írtad milyen kategóriásakat szeretsz
3/5 A kérdező kommentje:
Az FPS-ek tetszenek, de ne COD legyen, az autósok nem kellenek, ilyen kalandjátékok lennének jók, még a Borderlands-re gondoltam. A Minecraft azért jó, mert lehet 4-en, meg valahogy xboxra jobban tetszik, mint PC-re, nincs agyonbonyolítva.
2013. jún. 23. 10:21
4/5 anonim válasza:
A Borderlands 2 nagyon ott van főleg a co-op része azt nyugodtan megveheted.
5/5 A kérdező kommentje:
Annyi pontom sajna nincs, az 1-et vettem meg :)
2013. jún. 24. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!