Hogy lehetnék jó Cs 1.6 játékos?
Figyelt kérdés
Kb. 1éve kezdtem. Már elég jól célzok, és már ki tudok számítani egy-két esetet, de elég fo.s vagyok még mindig.
Gondoltam rá, hogy botozok. Megéri?
Vagy van valami "gyakorló" szerver? Mert most felmegyek egy 32 slotos pubra, sz.arrá lőnek az semmit nem ér.
Köszi
2013. jún. 20. 11:09
1/2 xKakashix válasza:
Én is bot-tal kezdtem szerintem megéri, ha nehéz fokozaton is elvernek a botok akk azt jelenti hogy gyakorolj még kicsit :) Amugy a hard bot kb egy középkategóriás játékosnak felel meg.
És sok cseresznyét! :D
2/2 anonim válasza:
Ne rögtön 32 slotos szerverekkel ami tele van,hanem valami laza 5v5 probáld. Én is így tanultam meg és a botozás jó ötlet. Ja és 1 tipp (Saját nekem beválik) Semmire ne figyelj ha lősz csak nézz a célkeresztbe,koncentrálj és bíz magadban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!