Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok mondani jo topos, solo...

Tudtok mondani jo topos, solo topos karikat? LEague of Legends.

Figyelt kérdés
MIndenkit megvettem amit akartam meg nem vagyok meg 30 as de mar osszealt a klan es en lennek a topos solotopos, kiket ajanlotok?

2013. jún. 19. 21:15
 1/9 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Cho'Gath,Elise,Wukong,Jayce,Irelia,Renekton,Rumble,Riven,Shen
2013. jún. 19. 22:06
 2/9 anonim válasza:
teemo jayce renekton vladi elise voli singed nasus shen cho malphite aatrox rengar riven kha fiora lee sin es tanulj is meg veluk jatszani, szerintem ezek az alapok akikkel tudnia kell egy solosnak, lehet kihagytam valamit, ezekkel kb mindenkit tudsz counterelni.
2013. jún. 20. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
szia level 4-es vagyok ad anivia a mainom, elég jól tolom vele csatlakozhatoka klánhoz?
2013. jún. 20. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Én topra az "ingyenélő" karaktereket szeretem, akikkel nem kell aggódnom a mana miatt. Tehát a kedvenceim: zac, de inkább renekton. Ha pedig a jungeles tank akkor zeddel is szeretek oda menni.
2013. jún. 20. 17:52
 5/9 anonim válasza:
En solo topozni Fioraval es Malphite-al szoktam, de ha nem solo top akk akar Jax is szoba johet. Azon kivul az elottem felsoroltak is jok, foleg solo topban, a lenyeg, h tudd hasznalni oket.
2013. jún. 22. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedvenceim topon: Fiora, Darius, Akali, Riven
2013. jún. 24. 12:37
 7/9 anonim válasza:
PERSZE SOLORA SHACO ÉS SOLOTOPRA SORAKA VAGY NAMI GL GUY
2013. júl. 10. 00:57
 8/9 anonim válasza:

Szerintem alapon van egy pár akivel tudni kéne játszani . Én szinte csak azokkal játszok akik le tudják hozni a meccset / a teamfightot és akiket élvezek is . Ezek nálam : Elise (igen a nerfek után is) , Renekton mivel a lanet könnyen hozza szinte mindenki ellen és a laneswap is elképzelhető , Topos Ryze tankos buildel igy lehed AD mid pl. Kha'Zix , valamint Malphite az ultijával a teljes ellenséget lazán alázza főleg ha 4-5 embert meg tudsz vele szekszuálni !

De ez csak az én véleményem olayat vegyél akivel tudsz is játszani .

2013. szept. 4. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia én renektont ajánlom az egyik legkiválóbb topos de vele nagyon agresszívan kell játszani ha torony mögé szorulsz véged van szóval mindig te legyél fölényben még nasus se rossz mert neki igen jó az életvisszatöltése de vele is nagyon agresszivan kell játszani aztán utolsónak meg maokai-t jaánlom neki van ingyen ward plusz nagyon tanky kibackelheted vele sokáig soloba de ha megnézed a vb-n is sokan voltak vele nem hiába.
2014. okt. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!