Tudnátok mondani olyan játékokat mint a leírtak?
Epikus jelenetek vannak benne mint például Fahrenheit,
Végén jön egy fordulat, karakterünkkel történik valami például Red Dead Redemption
Szép látvány például Bioshock
Fel lehet benne fedezni új dolgokat, és idővel megtanulni a játék lényegét például Minecraft vagy csak egy jó kis ugrálós játék mint a Mirror's Edge.
Valamit megjelent PC vagy Xbox360-ra.
5 hozza szolo vagyok..:D
Thw Wicher.Pc-re de ehez eros gep kell:D h fusson fullon,nalam is fullon megy es nem szagat..de g*ci jo a grafikaja,jatek elmenye :D
Fallout 3 és Fallout New Vegas. Mind2 poszt apokaliptikus rpg, hatalmas felfedezhető világgal, rengeteg questtel, sajátos humora van mindkettőnek. Ami nekem bejön az a hangulat és a kis finomságok (apró humor, vagy horror részek) különösen a New Vegasban.
Csak ajánlani tudom mind2-t ;)
Ne hagyd ki a The Elder Scroll:Skyrim Legendary Edition-t sem rajta az összes DLC+patch.
Ez szintén Bethesda game mind a Fallout-ok hatalmas nyílt világ rengeteg helyszínnel kíválló játékélmény akár 500+óra játék.(én 672óránál vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!