Ismernétek jó ürhajós játékokat?
Tyrian 2000 már a múlt... Nem ez a jővő, meg már 4-5éves koromban meguntam az ilyen felülnézetes ürhajós játékokat :D
Na de eddig még mindig nem találtam játékot, már googleztam is, de ottsem:c
Megkérdeztem a Star Trekeset az ismerősömtől,a címe:
Star Trek Legacy,nézz róla videókat,hátha elnyeri tetszésed.
De akkor előbb mindig google-n keresd meg és ha ott sem találod akkor gyere ide kérdezni. És elég bunkóság valaki segíteni akar neked és erre te: "ezek mind ezer éves felülnézetes játékok, a Dead Space meg egy teljesen horrorisztikus játék" De űrhajós nem? Nem írtad le azért annyira bőven,hogy lelehessen írni egy játékot is. Különben is,örülj neki,hogy válaszolok meg a többiek is válaszolnak örülj neki! Nem valami bő a leírásod. " Ha mondanátok pár játékot megkösszönném:9"
mondtam egy párat 2. Az beszámítható egy pár játéknak mert nem egy hanem több és többes szám... -.- Hol köszönted te meg,hogy legalább próbált valaki segíteni? És a Space Rangers lehet,hogy régi de attól még nagyon jó, ÉS "űrhajós" meg a Dead Space is lehet,hogy félelmetes eléggé de űrhajós! Kész! És már leírtam amiket ismerek és a kérdés is egy ~~~: "Ismernétek jó ürhajós játékokat?" Én nem ismerném hanem ismerem is a Helyesírási Kéziszótár-t!
Utsó válaszolo:
1. mit köszönjek a semmin?
2. googlen is kerestem, de googlen játékotkeresni nem alegjobb, általában egy noname listát kapunk ahol levan irva sok szar...
3. olyan játék kell ami: ürhajó vezetős akció nem ezeréves
Rem segitettem, köszi a sok hasznos játékot főleg a Tyrian 2000ret az télleg nagyon ütött és nagyon tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!