Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet CSS-be fegyver...

Hogy lehet CSS-be fegyver skint berakni?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémá hogy mikor egy ak47 skint leszedtem, mindent beraktam csak egy maradt a Materials->Models->Weapons->w,v Models.De mikor belementem a mappába csak 3 fájlt láttam és mikor belementem a letöltöttébe akkor ot a w be 8 fájlt ami teljesen különbözött aztán a sima v mappába is 3 fájl volt de amit letöltöttem abba 24 fájl volt ami megint nem hasonlított semeikre. Ha megértettétek akkor köszönöm!(A válaszokat minnél elöbb)

2013. jún. 18. 06:58
 1/1 anonim válasza:

A kérdéses full értelmetlen. Ezt senki nem fogja megérteni szerintem.

Milyen programról van szó, hol van egyáltlaán ez a skin.

Attól, hogy leírtad a menüket, ebből még senki nem fogja kitalálni neked a programot. Így tehát Bízd az Ezo TV-re a dolgot, majd ők segítenek, itt nem távgyógyító senki szerintem.

Hát az Ezo Tv-t már azért is javasolom, mert mert honnan tudjuk a fáljokaról, hogy miről van szó.

2013. jún. 18. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!