Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a parancs a Permissi...

Melyik ez a parancs a PermissionsEx-be?

Figyelt kérdés

Van olyan parancs a pexben hogy valakinek egy rangot/groupot odalehet adni egy időre. pl.: több szerveren is van hogy a rangot 30 napra lehet megvenni aztán vissza megy tagba Ezt hogy lehetne megcsinálni?

Előre is köszi! :)

2013. jún. 17. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Az sehol sem ilyen.Úgy csinálják,hogy mikkor látják hogy megjött az sms akkor adnak neki rangot essentuals group managerrel(pl://mangaddv Tag prefix [&cVip&f])

Felirják a jegyzettömbe hogy pl 07.18 ig van neki rangja.Minden nap megnézi a jegyzettömböt,és ha valakinek lejárt elveszi.ennyi.

2013. jún. 18. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja azt hittem hogy erre van valami plugin. Szóval csak a jólbevált régi módszert használják. Köszi a választ! (Ment a pozitív:)
2013. jún. 18. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen valóban nincs, viszont időzített permissiont tudsz adni.
2013. szept. 22. 03:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy?
2013. szept. 22. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

utána néztem jobban, mert egy készülődő rpg szerver miatt kell.

/pex user Csaba group add admin world idő

vagy ha minden világra

/pex user Csaba group add admin * idő

példa:

/pex user Csaba group add admin * 10 (másodpercben méri)

Viszont mikor lejár a időzítés, nem fog megváltozni a groupja, így érdemes egy másik plugnnal lefuttatni a következő commandot.

/pex reload (érdemes napi 5-6 alkalomra időzíteni). vagy ha van szervergéped megcsinálhatod webadminra hogy egy bot benyomja néha.

Ezenkívül még mindig van egy kis bugja, nekem néha nem enged a chatbe írni lefokozásnál, ilyenkor a játékosnak ki kell jelentkeznie és újra belépnie.

SMS rendszer hasonlóan. Mikor beérkezik az sms le kell csekkolni hogy létezik e a felhasználó, ha igen akkor ezt a parancsokat kell lefuttatni a szerver felé

/pex user <user> group add vip * (itt ha 1 hónap akkor 3600*24*30)

ÉS ennyi

2013. szept. 23. 00:47
 6/8 anonim ***** válasza:
előző: legvégén szerintem a user helyett playert érdemes írni. attól függ milyen a táblaszerkezet
2013. szept. 23. 00:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ment a zöldpacsi :)
2013. szept. 23. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
köszi. a legutolsó verzió 1.6.2-re kicsit bugos. Én az 1.19.6-ot használom, az nekem tökéletesen működik.
2013. szept. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!