Minecraft bukkit plugin command megváltoztatása. Hogyan?
Egyszerűbb ha meghagyod mindkettőt. Viszont kell hozzá némi java programozási tudás is.
Egyszerűen írsz rá egy olyan kódot, hogy ha valaki a /játékmód parancsot használja ugyanaz történjen mintha a másikat írná be.
Am jobban jársz ha ékezet nélkül használod mert az mc nem szereti az esetek többségében.
Rendesen kikapcsolni szerintem max akkor tudod ha belepiszkálsz a craftbukkit.jar-ba de azt nem javasolnám csak ha tényleg tudod mit csinálsz. Ráadásul mivel folyamatosan fejlesztik és jönnek újabb és újabb verziók szinte hetente újra kellene írnod azt a részt, szóval csak felesleges plusz munka.
A legegyszerűbb ha nem adod oda a permissiont a játékosoknak a parancshoz, de ettől még az OP-k tudják használni.
Ha pedig kódszinten teljesen ki akarod kapcsolni akkor írsz a pluginodba egy olyan részt hogy ha valaki beírja a /gamemode parancsot akkor küldjön neki egy üzenetet, hogy ilyen parancs nem létezik. Így elvileg a tied magasabb prioritást kap és az eredeti le se fut. Nem garantálom hogy ez utóbbi így tuti működni fog, de nekem jó volt amikor a /help parancsra írtam kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!