Melyik jungler karakterrel lehet a leginkább hozni egy meccset?
Mugiwara no Luffy epic jungle .
A régi lolban , Rengart szerettem , de a régi lollal már nem játszok . Remélem újra lesz lassan angolosíttás és baromi sokan jönnek át, kezdésnek több mint 300 kari
olyanokat keress, amiknek nagy a cc-je, pl Maokai, Skarner. De hatásosak lehetnek olyanok is, akik messziröl tudnak gankelni pl NOCTURNE :D , vagy kiprobálhatod a Karthust is. Lehet h mindenki azt mondja h uu csak 1 mides, de ha belegondolsz, ott a lassítása, a jungleban a q-val simán tud farmolni és ultival egyszerre 3 lanera gankel :D
De föként a cc seket ajánlom, meg persze Nocot.
Nocturne nal szoktam játszani és jó is . De még pluszba jarvan-on gondolkozok,mert elég könnyű vele gankelni és végülis offtank szal a teamfightban se lehet rossz.Meg Fiddlesticks is kinézőbe van szerintem ő se rossz teamfighter az ultija miatt.
Szerintetek?
Nekem a két kedvencem Sejuani és Fiddlesticks.
Sejuani ha azt nézzük három módon is tudja akadályozni az ellenfelet a mozgásban: a q felökleli, az e lassítja az ulti pedig befagyasztja (a közelben lévő championokat is, szóval teamfightnél jó dolog) az enemyt.
Fiddle hatos szintig nem olyan hatékony de onnantól... Nincs is mád dolgot mit lesből ráultizni az ellenfélre, rájuk nyomod a silence-t, majd a fear-t utána szívod az életét. Érdemes venni rá egy Zhonya's Hourglass-t, mivel teamfightokban ha beultizol a tömeg közepére és aktiválod az itemet, akkor ha nem is éled túl, akkor egy értelmes csapat könnyen szétveri a maradék enemy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!