The Last of Us ki fog jönni valaha is pc/xbox-ra?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kb. mikorra várható a 'The Last of Us' pc-re, vagy akár xbox-ra? Pont ps3-am nincsen...2013. jún. 17. 08:28
11/25 anonim válasza:
A Naughty Dog mindig is Sony párti volt. És igazából itt nem csak a játékot akarják eladni, hanem ezzel veszik rá az embereket a konzol megvásárlására. Sokan vettek csak az exkluzívak miatt konzolt. Sajnos nem lesz PC-re.
12/25 proton83 válasza:
Nem mintha a többi verzióra nem lehet lekalózkodni, csak valamivel nehezebb. he he :-)
13/25 anonim válasza:
Előző:
jól értem, hogy te most ezzel azt akarod mondani, hogy a PS3 exkluzív The Last of Us-t le lehet valahogy kalózkodni PC-re és Xbox-ra? Még PC-re azt mondom oké, de boxra semmiképp.
És jelenleg PC-re sem nagyon.
14/25 anonim válasza:
Igazából elég sok játék kijött pc-re ami eddig csak konzolon volt mondjuk ez valószínűleg nem fog de reménykedni lehet. Hátha. Nekem csak annyi a bajom hogy rengeteg régi és új játék más más konzolon működik és elég szép pénzt kell kiadni h minddel játszhass. Sok jó játékot néztem ami vagy csak pc-n v csak xboxon v csak playstation-on megy és persze van még pár verzió. Ez az ára ennek ugyebár drága mulatság ez :)
15/25 Jack Alvin válasza:
Bárcsak! Szerintem PC-n is jó lenne
16/25 aalexaa85 válasza:
Sziasztok! Esetleg tudnátok hasonló játékot ajánlani pc-re vagy xbox 360-ra, mint a The Last of us? Köszi! :)
17/25 anonim válasza:
pc re ott van az "I Am Alive" nevű játék :-)
18/25 anonim válasza:
Majd az Epic games felvásárolja és lesz. Csak várj és nemsokára pcn is elérhető :)
19/25 anonim válasza:
Ez nem így működik, drága barátom. A Naughty Dog a Sony egyik leányvállalata. Nem lesz semmilyen Epic féle felvásárlás.
A Quantic Dream játékai is csak azért jöttek ki PC-re, mivel ők nem állnak a Sony tulajdonában, max szerződésben álltak egymással. (bár ebben sem vagyok teljesen biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!