Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Indíthatnak a következő...

Indíthatnak a következő konkrétumok alapján pert?!

Figyelt kérdés

Volt egy MINECRAFT szerver, ami szét lett lávázva, bannolták az illetőket, és a tulaj ráírt az egyikre, hogy ez anyagi kárnak minősül, így pert fog indítani..

Indíthat pert egy 16 éves tulaj, 12 évesek ellen??

Mióta anyagi kár az, ha a SZERVERÉRT fizet, és az épületekért nem, főleg, hogy ami szét lett lávázva letöltött rész volt / worldedittel lett megcsinálva?! :D

(A telkek pluginnal vannak bent, ami 10mp, fatelep pl 10mp, spawn letöltése 10mp stb. Ami azt jelenti, hogy az egész kb. 2 perc alatt újracsinálható!)

Válaszokat köszönöm, ha érdekelnek a részletek írjátok!!

2013. jún. 16. 19:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mi a francért kellett szétlávázni a szervert? Utálom ezeket a köcsögöket, mint amilyen te vagy. >:(
2013. jún. 18. 22:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát. A háttér nem számít, ha voltam olyan rendes az illetőnek, h fizettem a rohadt szeróért, mert vettem egy rangot, aztán feltett tulajba, és azért elvette mindkettőt, mert nem jártam vele.. És engem hordott le mindennek, és másnak is ugatott elég rendesen, meg még jó pár dolog.. Főleg, hogy másnak a halálát előadta... Grat neki, de legyek én a szar..:D Megszoktam.;)
2013. jún. 19. 00:05
 13/14 Wolfenstein2000 ***** válasza:

Ismerős érzés. Amúgy tökmind1, a szerver üzemeltető így járt. Mellesleg ő sokkal inkább hibás mint te. LOL

UI.: Úgy utálom amikor griefelnek egy szerveren.. De figyelj! Naponta több száz szerverrel megtörténik ez, és mégsem indítanak pert, mertMIND TUDJÁK HOGY TEHETTEK VOLNA ELLENE!

2013. jún. 20. 08:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Kb. ;)
2013. jún. 20. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!