Xbox Live-hoz lennénnek kérdéseim. Tudnátok segíteni?
Eddig sose multiztam Xboxon, mindig használt játékokat vettem és el is adtam a régieket.
Jelenleg ezek vannak meg:
Assassin's Creed 3
FIFA 11
Gears of War
HALO Reach
Gondoltam, hogy most nyáriszünetben több időm lesz játszani, ezért veszek egy 3 hónapos Live Goldot.
Nem tudom, hogy ha megvenném, akkor ezekkel a játékokal tudnék játszani multit?
Nincsen hozzájuk ilyen kód, hogy használtan már ne tudj multizni?
Azt tudom, hogy AC3-mon van, és ott nincs is meg a kódja már, de a többinél?
Egyáltalán játszik vki ezekkel a játékokkal, mert ezek egyike se újnak számító játék.
Multin kívül milyen előnyei vannak a GOLD-nak?
Itt is van ilyen ingyen letölthető teljes játék, mint PS3-nál?
Esetleg milyen játékot ajánlotok, aminek jó a multija és sokan is játsszák, mert ha van ilyen akkor megvenném azt.
Ha Gold tagságot veszel akkor jár havonta 2db játék a Halo3 és,a Fable3 az első két tölthető game.
Video chat,privat chat exclusive játék demók idő előtti letöltése,internet explorer.
Vedd meg minél előbb a Gold tagságot,a fent említett játékok nagyon jók.
Borderlands2,Gears Of War3,COD Black OPS II,State Of Decay stb.. ezekkel még mindig lehet multizni.
Ezekhez nem kell "online pass" kód bár a COD-nál nem tudom ott lehet hogy kell.
Hallottam, hogy E3-mon bejelentették ezt a 2 ingyen játék havontát, rájöttem, hogy te is már arra gondolsz.
De ez már él, nem csak később kezdődik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!