Hogy működik az X-Box live?
Ha jól tudom az egy olyan dolog, amivel többen is lehet játszani pl. FIFA-t...
Megpróbáltam belépni, de az X-Box azt írja ki, hogy be kell jelentkezni az EA szerverre.
Elmondanátok légyszi, hogy ez hogyan működik és vannak e hátrányai vagy ilyesmik? Mert ez még új nekem :)
Előre is köszi :)
Ahhoz hogy multizni tudj kell Gold tagság amiért havonta két ingyen játékot tölthetsz le.
Elvileg az EA töli az online pass-t minden játékból,de jelenleg nem tudom hogy a FIFA-hoz kell-e még, vagy nem.
A Live-nak nincsenek hátrányai,csak előnyei lagg mentes játék privát chat,cross game chat,demók,játék előzetesek,háttérképek,avatar cuccok,letöltése stb..
Ha wifi-s a Xbox-od, akkor azzal is lehet vagy LAN kábellel.
A modem-et vagy routret simán összekötöd az Xbox-al regelsz, és annyi a Sliver tagság az ingyenes.
A Gold tagság évente 9890Ft a Konzolok Szervize oldalon, de ezért jár havonta két ingyen játék ami most a Halo3, és a Fable3.A Gold sem vészes,mert ha visszaosztod napi 30ft körül van,de megéri,mert egy stabil privát hálózat, nem egyenlő az internettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!