Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy működik az X-Box live?

Hogy működik az X-Box live?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom az egy olyan dolog, amivel többen is lehet játszani pl. FIFA-t...

Megpróbáltam belépni, de az X-Box azt írja ki, hogy be kell jelentkezni az EA szerverre.

Elmondanátok légyszi, hogy ez hogyan működik és vannak e hátrányai vagy ilyesmik? Mert ez még új nekem :)

Előre is köszi :)

2013. jún. 10. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy multizni tudj kell Gold tagság amiért havonta két ingyen játékot tölthetsz le.

Elvileg az EA töli az online pass-t minden játékból,de jelenleg nem tudom hogy a FIFA-hoz kell-e még, vagy nem.

A Live-nak nincsenek hátrányai,csak előnyei lagg mentes játék privát chat,cross game chat,demók,játék előzetesek,háttérképek,avatar cuccok,letöltése stb..

2013. jún. 19. 07:55
 2/6 A kérdező kommentje:
De gondolom ez pénzbe kerül.... és ez hogyan megy amúgy? Össze kell kötni a számítógéppel, vagy hogy van ez??? :)
2013. jún. 19. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha wifi-s a Xbox-od, akkor azzal is lehet vagy LAN kábellel.

A modem-et vagy routret simán összekötöd az Xbox-al regelsz, és annyi a Sliver tagság az ingyenes.

A Gold tagság évente 9890Ft a Konzolok Szervize oldalon, de ezért jár havonta két ingyen játék ami most a Halo3, és a Fable3.A Gold sem vészes,mert ha visszaosztod napi 30ft körül van,de megéri,mert egy stabil privát hálózat, nem egyenlő az internettel.

2013. jún. 19. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
És a silver mivel másabb, mint a gold?
2013. jún. 20. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A Silver tagságnál nincs multi lehetőség de letölteni tudsz játékokat,demókat,és különféle tartalmakat(játékos képek,avatar cuccok,DLC-k,háttérképek).Ami lényeg,hogy így is letöltődnek a Xbox Client által megtalát javítások a játékokhoz mivel azok 90%-a hibásan jön ki ezeket patch-ekkel javítják.
2013. jún. 21. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
2013. jún. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!