Vajon a Ryse:Son of Rome-ot kiadják Xbox360-ra is?
Oké,hogy azt mondták,hogy csak Xbox One-ra jelenik meg,de
mivel az Xbox360 új külsőt kapott,ez engem arra enged következtetni (és szerintem másokat is), hogy még egy ideig támogatják az X360-t, és akár a Ryse-t, ha kicsivel csúnyább grafikával, de talán később mégis kiadják a mostani Xbox-ra. Mindenesetre jó lenne;nektek mi a véleményetek?
X360-ra még jönnek majd játékok de azok inkább a multiplatform játékok lesznek
a Ryse: Son of Rome Xbox One exclusive lesz
Hm...szemét MS! :( és akinek nincs (és nem is lesz) pénze XOne-ra, az mit csináljon? Nézze a falat?
Miért nem lehetett volna ezt a játékot kiadni X360-ra is?
Ah, na mindegy. :(
ez egy olyan dolog hogy kell valami ami miatt Xbox-ot vegyél és abból is az újabbat, a One-t
ez csupán marketing
Xbox Exclusive játékokból még lesz ami jön 360-ra is, mint például a LocoCycle, az 360-ra és One-ra lesz csak
Mivel az Xbox One-t Blu-Ray meghajtóval szerelték, a játékok ia ilyen lemezen fognak megjelenni.
Mi lenne akkor,hogyha az X360-ba beszereltetnék egy Blu-Ray meghajtót,és akkor talán menne a Ryse. :)
Vicces lenne! :D
Tudtam!...csak nem sejtettem. :D
Amúgy igazad van.
Na mindegy, hasonló játék a Warriors:Legends of Troy.
Majd azzal múlatom az időt.
Ha csak majd a közeljövőben be nem szerzek egy Xbox One-t.A Ryse-szal együtt.
Végül is,köszönöm a válaszokat! :)
Nem csak a Te véleményed,az enyém is!
Én csak felvetettem lehetőségként.
Amúgy,mi az már,hogy ilyen külsőt adnak egy konzolnak? Komolyan a régi VHS lejátszóm sokkal jobban néz ki.
(Személyes vélemény,de lehet másé is ugyanez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!