Ki tud jó Aion (ingyenes) szerót?
voltam az infinite aionon és hát tök jó volt minden... kivéve a legfőbb részeket: a skillek bugosak a questekből 2/3-át nem tudtaD befejezni mert bugosak... és campaign quest meg mintha nemis létezett volna...
szóval valami működő inygenes szervert tudtok mondani?
Háát...Infiniti nagyon jó...2éve Aionozok..eddigi legjobb szeró ahol voltam.:) eddig egy bugos skillt sem találtam,(az SM Magic Implosion skillje bugos volt,de ezen a héten már kijavitották.:)) szoval én az infinitet ajánlanám..
és most beszélek Revolutionról:D én ott kezdtem...kevés player...nagy-nagyszerverlagg...bugos mobok...kevés player.
Ha pedig nagyon-nagyon Highrate szervert keresnél,akkor : [link] ezt ajánlom.kevés bug.rendes,magyar GMek...
de szerintem Infiniti a legjobb.:)
Sziasztok :)
Van 1 vadonat új Aion MAGYAR szerver :)
Minden müködik rajta és mindig van fejlesztés.
és igyekszünk a leghamarabb ráálni 2.5-re is.Gyertek még nem sokan vagyunk.Akinek van ideje jöjjön játszani :) Gyarapítsuk a szervert mert nagyon nagy csatákat lehet vívni és nagyon jó szerver válhat az ENIGMÁBÓL.De szükség van rátok :) Mindenki arra vár hogy legyen ember,de ha mindeki arra vár hogy lesz ember?:P Ne hadjuk hogy végre 1 remek magyar szerver szét menjen mert nem volt játékos :)
Aki beszélt már velünk a játékba az tudhatja hogy barátságos GM-ek vannak:) Sem nagyképüek sem undokok a GM-ek és szivesen szóba állunk bárkivel aki normális :)
Szóval tessék felfedezni a szerver rejtelmeit.A szerver átált és most nagyon kedvezünk az újjátékosoknak sok ajánékokat kapnak automatikusan :P Szóval Csináljunk végre 1 nagyon jó közösséget:) Köszi hogy elolvastad:P
Nah szóval..
2 éve játszom a: [link] -n.
Egy nagy fos az a szerver !!Skillek,insták,még a pvp is bugos !! A GM-ek az Asmokat pártolják.És mivel nulla a dropp a bossokból,az egyik GM(Ninite), beadja nekik a sárga pvp cuccokat ! És ez a jó szerver ?
Miért ragaszkodtok a tört szerverhez,mikor ingyenes az eredeti !!Nincs bug,és ha valaki akar ott játszani,szívesen várom a légiómba !Vagyunk már jópáran,és CSAK MAGYAROK !!Ha valakit érdekel,segítek fellépni oda,mivel kissé meg bonyolították.Ide írjon aki Feljönne eredetire: phenom10@freemail.hu
Igaz 1x a rate. De mivel minden működik,így a fejlődés semmivel sem lassúbb,mint a totál bugos tört szerveren !!
Itt az ellenséges frakció sebezhető,ölhető.A Revon az asmok szinte sebezhetetlenek.Csalnak,buggoltatnak...
Tehát akinek 1 megás nete van minimum,és aránylag jó gépe, jöjjön az eredetire !
És akkor rá fog jönni,hogy ott érdemes kihúzni a karaktert !! És garantálom hogy nem fogja megbánni,hogy NEM MENT A BUGGHALMAZ TÖRT SZERVERRE !!!!
Ha valaki nem tudná....:
Eredetire itt regel:
Ez után belép a visszaigazoló emailban kapott linkel az oldalra, és AKTIVÁLJA AZ ACCOUNTJÁT !!! Ennek hiányában nem fog tudni fellépni eredeti szerverre.
És ha nem enged ba Név-Jelszó -val,akkor Emailcím-jelszó a nyerő. Azzal beenged.Az email címben a kukacot nem engedi belépéskor beírni.Ctrl+c , Ctrl+v Így be tudod illeszteni.
Az ncsoftot állítsd át North America-ra !!
És ha már szerver választás előtt állsz,válaszd a Kahrun szervert, és az Elyos oldalt.
Itt van a légiónk. :)
Sok sikert.
Várunk mindenkit szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!