Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki tud jó Aion (ingyenes) szerót?

Ki tud jó Aion (ingyenes) szerót?

Figyelt kérdés

voltam az infinite aionon és hát tök jó volt minden... kivéve a legfőbb részeket: a skillek bugosak a questekből 2/3-át nem tudtaD befejezni mert bugosak... és campaign quest meg mintha nemis létezett volna...

szóval valami működő inygenes szervert tudtok mondani?

2009. okt. 9. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elvileg van egy magyar szeró, de nem tudom már mi a neve. Infiniteaion-on vagyok most én is, és tényleg zavar hogy nem tudom befejezni a questeket, nem mennek a skillek rendesen. Ha találsz egyet magadtól akkor pls ird ide be.:D
2009. okt. 10. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Az infinite aion szerónál nincs jobb. Már nagyon sok szervert kipróbáltam. Valahol a skillek alapból nem működtek. Valahol nem lehett repülni stb,stb. Ezt találtam a legjobbnak,de most offline a szeró mert megtámadták az oldalt. :(
2009. okt. 14. 15:45
 3/15 ashyn ***** válasza:

magyar szerverünk még nincs,vagyis gözerövel mennek a fejlesztések,nem AionEmu csapat általi fejlesztés hanem teljesen hazai(szervergazda,Admin,GM dolgoznak rajta éjt nappallá téve)..de nagyon jol haladnak

[link]

a szerver már játszható...nem 100%os de a legjobb magyar szero

2009. okt. 18. 20:14
 4/15 ashyn ***** válasza:
az Infinity azért halad ilyen jol,mert ök lelopják az official dolgokat Aionarmy stb fejlesztéseket,de ugyanugy sz.rok lesznek mint ami eddig volt
2009. okt. 18. 20:15
 5/15 ashyn ***** válasza:
ja és persze asmodian Ranger a tuti kari Aionban:DDD
2009. okt. 18. 20:16
 6/15 anonim válasza:

[link]

ide gyertek magyarok!!! magyar szerver skillek nem buggosak legalábbis eddig még nem volt problémám :D cleric vagyok :):):) na pááá

2010. febr. 2. 09:16
 7/15 anonim válasza:

Rhapsody aion

Weboldal-> www.aion.rhapsodywow.eu

allrate 10x

3 Naponta restart illetve updatet

Weboldalról letölthető a játék

2010. ápr. 30. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Hades aion szerintem.
2010. júl. 13. 20:42
 9/15 anonim válasza:

Ez a legjobb szeró szerintem!:D

www.mysticworld.hu/aion

2010. nov. 29. 17:32
 10/15 anonim válasza:
Hmm...Revolution Mennyire jó ez?aki már tapasztalta
2010. dec. 9. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!