Miért laggolok BG-ken? (TERA online)
A problémám az lenne, hogy BG-ken nagyon laggolok (átlag 200-250es pinget ír), élvezhetetlen a játék. Sehol máshol nincs ilyen gondom (pedig átlag 100 pingem van), instázni tudok, nexusra is járok ott sincs gond (max az fps-sel) sőt a pvp is megy, tehát lényegében az egész játéktér laggmentes, kivéve a BG mapokat...
Na már most ez kb annyit jelent, hogy ha adott 10 enemy, akiket simán lezúznék normál körülmények között 1v1-ben, akkor emiatt a lagg miatt durván 1-2-t tudok elkapni. Ott áll előttem, beletolok egy egész skillsort és jobb esetben 2-3 csapás, ha eltalálja... rosszabb esetben pedig semmi. Ismétlem: LAGGOL a játék, NEM AKAD! Tehát nyilván nem a gépemmel van probléma...
Van erre valami megoldás, vagy ez a Tera világának újabb csodája és 25 megás net alatt el is felejthetem a BG-ket? Nekem 10 megás t-home-om van... tényleg ennyire kevés lenne hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!