Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laggolok, már lassan 2 éve,1-2...

Laggolok, már lassan 2 éve,1-2 mp-ekre connection interrupted-et ir ki MINDEN játékom, ha online jáccom. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Na tehát...én egy nagy steames játék FAN vok,igy megvan rengeteg játéka a VALVe cégnek,mint a Left 4 Dead,vagy a Team Fortress 2...az lenne a probléma,hogy: belépek egy szeróra,láccólag minden rendben...jáccok mondjuk 1 percet,és elkezd 2-3 perces időközönként,1-2 mp-re leáll a játékmenet,ezt ugy értsétek,hogy belaggolok,és se én,se körülöttem senki nem mozdul...letelik 2 mp,és mindeny megy tovább...sztem mindannyian tudjuk,hogy ez milyen idegestiő,egy olyan játéknál,ahol kiakarnak nyirni a zombik,és fontos a csapatmunka...ebként,Routert használok,és 5Mbit/s-es T-Online netem van...Minél előbb irjatok lécci,mert már nagyon unalmas,és élvezhetetlen igy az online játék...előre is köszi! ;)
2010. márc. 30. 20:41
 1/4 Mandela83 válasza:

Üdv!

Az én gépemre is routeren jön a net, egyszer újratelepítettem a rendszert és nemtaláltam az antennám telepítő cd-jét ezért a windows xp-s vezeték nélküli szoftverrel használtam amivel teljesen úgyanolyan baja volt mint amit te is leírtál...

Szóval ha te is a windows-ost használod akkor esélyes hogy emiatt van, ebben az esetben telepítsd a programot amit cd-n kaptál az antennához vagy a routerhez...

vagy esetleg töltsd le a típusnak megfelelőt.

Nekem az elöbbi segített.

2010. márc. 30. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom...mindenesetre köszi ^^
2010. márc. 31. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
az a gond,hogy nem a windowsozt használom ˘˘
2010. ápr. 3. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A hiba a Firefox béta verziója miatt jelentkezik. A Firefox 4.0 és 4.1 verziójának komoly problémái vannak a Plugin Containerrel, amely erős hatással van a FlashPlayer működésére, ezáltal a játékra.

Ez okozza a FlashPlayer befagyását és összeomlását, ami a játékbeli hibákhoz vezet.

2012. jan. 20. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!