Laggolok, már lassan 2 éve,1-2 mp-ekre connection interrupted-et ir ki MINDEN játékom, ha online jáccom. Mi lehet a gond?
Üdv!
Az én gépemre is routeren jön a net, egyszer újratelepítettem a rendszert és nemtaláltam az antennám telepítő cd-jét ezért a windows xp-s vezeték nélküli szoftverrel használtam amivel teljesen úgyanolyan baja volt mint amit te is leírtál...
Szóval ha te is a windows-ost használod akkor esélyes hogy emiatt van, ebben az esetben telepítsd a programot amit cd-n kaptál az antennához vagy a routerhez...
vagy esetleg töltsd le a típusnak megfelelőt.
Nekem az elöbbi segített.
A hiba a Firefox béta verziója miatt jelentkezik. A Firefox 4.0 és 4.1 verziójának komoly problémái vannak a Plugin Containerrel, amely erős hatással van a FlashPlayer működésére, ezáltal a játékra.
Ez okozza a FlashPlayer befagyását és összeomlását, ami a játékbeli hibákhoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!