Miért nem mentette le a háztartásomat Sims 3-ban?
Sziasztok! Tegnap befejeztem egy házat Sims-ben, és rengeteget dolgoztam vele, minten szobát részletesen kidolgoztam, a ház körül pedig egy parkot alakítottam ki kis tóval és miegyébbel, mindezt a 19. század stílusában, de most egyáltalán nem ez a lényeg.
Mivel kivételesen előrelátó voltam, hogy gondok lesznek, minden lépés után (például ha fölhúztam a falakat, berendeztem egy szobát, megcsináltam a tetőt...stb.) lementettem az aktuális állást. Nem csak ez az egy nap játszottam, legalább egy hete építettem már ezt az egy házat és még mindig megvolt.
Viszont ma reggel gondoltam elkezdem a történetet a családdal, néztem a megkezdett játékokat, de az újdonsült kastélynak és a hozzá tartozó famíliának se híre, se hamva... Azt hittem, hogy ott helyben leesek a székről. :O
Nos, az érdekelne, hogy miért nincs meg a játékom és hova lett egyáltalán, mikor eszem ágában sem volt törölni és ki is írta mindig, hogy sikeresen lementette?
Ja, és azt is szeretném megkérdezni, hogy mi a jóég az a 12-es hibaizé? Elég gyakran kiírja a 16-os társával együtt. Megnéztem az olvasselben az előbbit, mivel a 16-ost tudom mi, de nem igazán részletezi a dolgot, hát nem lettem okosabb tőle.
Tudom, legyen ez a legnagyobb problémám 15 évesen, de a Sims az egyik legkedvesebb játékom, és felettébb bosszant, hogy az utóbbi időben olyan, mintha teljesen bekattant volna: alig akar működni, kedvenc időtöltése a lefagyás, ezer évig tölti be magát és a bútorokat is, hogy a simekről ne is beszéljek...
Nem hinném, 2 hónappal ezelőttig minden tökéletesen működött, most meg annak is örülök ha egyáltalán elindul... Egyébként már egy párszor újraraktam az egészet, de sosem lett jobb a helyzet, sőt egyre rosszabb. :S Én is az egyedi tartalmakra gyanakszom, de majd meglátjuk.
Hát ugye az élet (aktuális) nagy gondjai :DD
Köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!