Suffer200 kérdése:
Counter Strike 1.6 Hogyan Lehet gyakorolni a Fejbe Lővést Hogyan Lehet Pro-n Játszani?
Figyelt kérdés
Melyik Pályán...2013. jún. 7. 16:01
1/10 anonim válasza:
Mindenképpen fy_snowon és AK-47 essel a bal vállát célozd,ja és szerverből a respawnost ajánlom. Pliz like
2/10 -=GReddy=- válasza:
de_Westwood Állítsd be a játékmenetet csak pisztolyra és kezdj elősször EASY-n és TE csak SigSauer P228 -al menj és próbálj csak fejest adni.Ha jól megy állítsd feljebb a szintet és így tovább.
Én így gyaksziztam és ma már hackernek hisznek XDD
4/10 anonim válasza:
Engem steames mixen leaimosoztak..
rakj egy nagyon kicsi pályát. easy botokkal. próbálj minél kevesebb lövésből hst adni. egy idő után automatikusan fejrerántasz
ak47 célozz nagyjából fejre, és ha tunkolsz, húzd le a célkeresztet úgy másfél centit, és akkor fejét tunkolod
legpontosabb pisztoly a glock és az usp.
desert erős.
5/10 anonim válasza:
Nem,az elite a legpontosabb.Az amikor mind a két kezedbe van pisztoj.
6/10 anonim válasza:
pisztoly* de ha fejessel játszol nem éri meg dessert eagle val menni.
7/10 anonim válasza:
#4. voltam. én speciális war kezdőkörre értettem a pisztolyt.
8/10 anonim válasza:
rendben,ja es mi az a tunkolas???Celzas??
9/10 anonim válasza:
A tunkolás a folyamatos lövés, amikor kilősz 5-nél többet egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!