Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem hiányzik a régi...

Csak nekem hiányzik a régi honfoglaló?

Figyelt kérdés
A régi honfoglalón olyan sok fiatal csajjal tudtam megismerkedni, most meg hiányzik a régi, mert az új egy rakás f.os lett. Még privátot sem lehet írni. A játék is idegesítő lett. Az ugráló bábuk is az agyamra mennek, nem is megyek már oda fel többet.

2013. jún. 6. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem is... most egyszerűen borzasztó
2013. júl. 7. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Írjátok alá ha a régit szeretnétek visszakapni ;) [link]
2013. nov. 6. 14:20
 13/18 király kérdés ***** válasza:
Én nagyon szeretnék a régivel játszani. Az új sokkal unalmasabb
2014. jún. 14. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Az narrálás viszont tetszik, a többi nem annyira.
2014. júl. 27. 09:26
 15/18 ákmás válasza:
100%
Én 12 éves koromban kezdtem el játszani vele, és hihetetlenül megszerettem magát a játékot, az élményt, amit adott és a lehetőséget, hogy ismerkedjek. Teltek, múltak az évek, egyszer csak eszembe jutott, hogy milyen régen néztem fel oda. Felmentem és ez a gagyi hülyeség fogadott. Nagyon elkeseredtem, olyan jó lett volna nosztalgiázni...(Aláírtam a petíciót) :)
2015. okt. 31. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:
én a régivel nem is játszottam,de mos a 2 idősebb tesóm rá vett,hogy próbáljam ki és nagyon tetszik
2016. máj. 17. 07:13
 17/18 anonim válasza:
Igaz régi ez a kérdés...de nekem is a régi hiányzik, ez is jó, de a régi sokkal xd már junior szoba sincsen:(
2018. júl. 25. 01:54
 18/18 anonim válasza:
Nekem leginkább a kárörvendő bácsi hangja hiányzik, és a kalapácsot meg különféle segítségeket adó emberkék. Kérem vissza a régit. Már nem azért de baszki ezen nőttem fel, mi baj volt a régivel??
2021. ápr. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!