Szerintem simán a 2006-ososn is bemutatták a 3-at.
Meg marha érdekes lenne h februárban bemutatták a kontrollert és most meg a konzol le maradna. Pláne mivel már több tucat játék van rá bejelentve.
Ez nem "szerintetek" kérdés, hanem lehet tudni, hogy megmutatják hogy néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=gdRgCQhOTco
Microsoft nem tette túl magasra a lécet, szóval még ha ronda lesz, akkor sem éri majd csalódás az embereket.
hát az biztos
egyébként igaz hogy a PS4-hez kell majd PS Vita o_O? Mert ezt hallottam de szerintem ez hülyeség
#4 jól írja, nem kötelező hozzá, csak épp mondhatni "kötelező" lesz a fejlesztőknek a remote play-t beletenni a játékba.
Nem is lesz kötelező egyébként, csak a Sony nagyon egyszerűvé teszi a kompatibilitást, így a fejlesztőnek kb 0 energiát kell belefektetnie, hogy menjen a remote play, tehát így valószínűleg elterjedt lesz, de így sem kötelező a fejlesztőknek sem.
És ez nem az, hogy a Vita-t joystick-ként használod, hanem hogy a Vita lesz maga a konzol. A játékot is annak a kijelzőjén látod, meg természetesen azzal is irányítod.
Szerintem megfogják mutatni és ha ilyen "trailert" készítettek hozzá , akkor valószínűleg szép is lesz :) Én annak örülök , hogy elm. olcsóbbak lesznek a játékok...
Úgy tudom , hogy maximum 60 euró!Mondjuk mire kijön a ps4 addigra 400 Ft lesz 1 euro XD
Ja és az utcsó válaszoló jól írja a vitás dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!