Need For Speed Pro Street verseny utáni enter probléma. Van megoldás rá?
Ez hülyeség. Bármilyen felbontásra állítottam ugyanúgy csinálta. Végre 1 heti keresgélés után találtam egy használható véleményt, sokan írták rá, hogy nekik működött, próbáljátok ki ezt:
"I think I found the cause and the fix. The EA Servers are no longer online. How to fix? I disabled PnkbstrA in my windows services AND renamed the PB folder in the Need For Speed ProStreet folder to PB_OLD. You could rename it to anything, and what happens is the game can't find the PB folder and therefore doesn't initiate Punkbuster. Since Punkbuster isn't running, then the game doesn't allow you to post times on the online leaderboard because you could have cheated."
NEVEZZÉTEK ÁT A JÁTÉK KÖNYVTÁRÁBAN A PB mappát bármire, mondjuk "PB_OLD" (A szöveg alapján) .. és kész.!
A PunkBuster akar online statisztikát nézni, eredményt megosztani a hálón a verseny után, és ez BUG-ol be. Ha átnevezed a mappát, akkor nem indul el a punkbuster a játékkal, és nincs mi BUG-oljon. :D
töröljed ki a PB mappát!!!!!
indítsd újra a GÉPET!!!!!!
NEVEZD ÁT AZ EXE FÁJLT: nfs.exe ---->>>> NFSS.exe
nekem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!