Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baj? (Metin2)

Mi lehet a baj? (Metin2)

Figyelt kérdés
A tegnapi nap folyamán teljesen játszhatatlannál vált a metin.egyrészt az egeret ha mozgatom bármennyire(ha nyomva van vagy csak mozgatom) is, megáll a kép ,ha viszont elengedem vissza áll .de ez érvényes bármelyik billentyűzet gombra is.fél másodpercnél tovább nyomom megáll a kép,ha elengedem vissza áll.már szerver választásnál is észre vettem h nagyon laggos,mert mikor szervert választok,késik.mármint kiválasztanám és pár másodperc mulva megy csak rá a fehér csik hogy rátudjak nyomni.belépés is elégé sokáig tart van amikor 5x visszadob.probáltam ujra telepítést,uj klienset nyitni semmi nem használ.Sokan panaszkodnak hogy az egérforgatással gond van.de a billentyűzetről és hogy csak megmozditom az egeret és már fagy,nem irnak semmit.

2013. jún. 4. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a játék eddig is teljesen játszhatatlan volt .

Amúgy ajánlom az újratelepítést..

2013. jún. 4. 01:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Már megprobáltam,de leirtam.
2013. jún. 4. 02:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen géped van írd le! Hátha tudok segíteni!
2013. jún. 4. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Cseréld le a billentyűzeted. :D De amúgy miért nem fórumon kérdezed ezt? Jobban járnál és többen válaszolnának.
2013. júl. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!