Ismertek normális (játszható) metin2 szerót?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oda a privát szerverekért,viszont a rendes Metin2-meg igen unalmas már...
A legtöbb privát szeróval az a gondom,hogy annyira túl vannak extrázva,hogy gyakorlatilag 20 percet játszol és max szinten vagy. Ebben mi a kihívás?
Régebben lekaptam az MT2Classic-ot,az tetszett is,de bugos volt,szal azt is otthagytam.
Kérdésem,hogy van-e olyan szerver (az MT2Classicon kívül),ami az eredeti szervernek és a túl"csicsázott" privátszeróknak a keveréke?
2013. jún. 3. 13:30
1/4 anonim válasza:
Az egész metin 2 egy szörnyűség , annyi jobb ingyenes mmo-van komolyan .. TERA ingyenes lett , AION is , Van Wow tört szero , Hamarosan a RIFT is ingyenes lesz ...
2/4 A kérdező kommentje:
Aionról csak álmodozhatok,mert nem viszi a gépem...wowot nem szeretem,a többit meg nem ismerem,de metinnél erősebb játékot nemigen vinne (tekintve hogy egy notebookról van szó)
2013. jún. 3. 13:49
3/4 A kérdező kommentje:
Perfect World-öt nyomtam egy ideig,de azt is megúntam
2013. jún. 3. 13:50
4/4 anonim válasza:
Akkor keress régi klasszikus mmorpg-ket. Vannak még...
Silkroad , egyik legjobb régi keleti stílusú mmorpg.
Esetleg a Lineage II . Age of Conan , Guild Wars (1)
Elég régi játékok , de még mindig elég sokan játszanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!