Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban mit jelentenek a...

Vid82 kérdése:

Minecraftban mit jelentenek a szívek a csirkecombok és alul a zöld skála?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok. A sziv az gondolom az életerő, a csikrecomb nem tudom meg az a zöld skála. Mennyi élet van egy új világ építésénél?

2013. jún. 3. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Életerõ, éhség, tapasztalati pont.

Olvasgass a minecraft wikin.

2013. jún. 3. 13:58
 2/6 daniel128 ***** válasza:

Hogy érted hogy mennyi élet hogy hányszor halhatsz meg? végtelenszer

és 10 életerőponttal indulsz és végig annyi lesz cak ha nem sebződsz ( még van egy "more healths" mod amivel 30 HP-d( Health point= életerő pont) lehet)

2013. jún. 3. 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami egyszerű kajához hogyan lehet hozzájutni, hogy ne halljak éhen? Olyat amit pl. nem kell craftolni vagy csak nagyon minimálisan.
2013. jún. 4. 13:41
 4/6 daniel128 ***** válasza:
ölsz malacot csirkét tehenet
2013. jún. 4. 15:21
 5/6 anonim válasza:
A kajához még az, hogy foghatsz halat is horgászbottal !
2013. jún. 20. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:
alul az a zöld az a tapasztalatpont a piros szivek az élet a csirkecomb az a kaja (amiben békés játékmódban nem kell rá figyelni) meg azt nem értem hogy érted hogy (Mennyi élet van egy új világ építésénél?) ezt ha elmagyarázod talán tudok írni választ még am többet írnak minecraft wikin is
2017. aug. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!