Létezik Zöld Lámpás játék?
Figyelt kérdés
A Green Lanterre célzok :D lehet MMO,lehet offline vagy online játék is,teljesen mindegy,csak legyen benne zöld lámpás erőd.... és fontos,hogy ingyenes legyen!2013. máj. 28. 20:22
1/10 anonim válasza:
Green Lantern: Rise of the
Manhunters?
2/10 anonim válasza:
Hupsz lehet ez csak konzolra van :(
3/10 Csiß válasza:
DC universe..Emlékeim szerint van benne valami zöldlámpás cuccos.Viszont pay 2 win a játék.Szóval lehet ezért a zöldlámpás "erőért" fizetni kell : /
4/10 Csiß válasza:
A lényeg lemaradt.Ez egy mmorpg :)
Itt az oldala: [link]
5/10 A kérdező kommentje:
Ismerem a DC universe onlinet....nekem rohadtul nem jön be,mert a jó dolgokért,és a jobb erőkért fizetni kell...csak a rosszabb ,silányabb dolgokat adják ingyen benne....nekem olyan játék kell,ami PC-re van,és teljesen ingyenes ..
2013. máj. 28. 22:31
6/10 Csiß válasza:
Ingyen sajt csak az egérfogóban van :P Semmi nincs ingyen. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát,egy rakat nagy játékban elérték a jó játékélményt, és a teljesen ingyen megszerezhető dolgokat.. Lásd : WoW ...Ott is ingyen bármit megszerezhetsz.. csak gyűjtened kell rá játékbeli pénzt,de neked semmit nem kell fizetni érte.. na jó,azért pár extrém mount van Creditért,viszont azok nem lényeges dolgok... nem adnak új képességet vagy valami...
2013. máj. 29. 12:25
9/10 Csiß válasza:
wowban csak a havidíjat kell fizetni ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Van tört szerver,ahol semmit nem kell fizetni..persze én az eredetin játszok,mert támogatom a játékot és a céget... mert megérdemli,mert egyébként minden más ingyen van,minden item,minden képesség... ez nem egy DUO...
2013. máj. 29. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!