Crusader kings 2-ben legyőztem a dal nevű területet de nem tudom elfoglalni, vagy egyáltalán hogy kell?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 12:31
1/3 anonim válasza:
Ugyebár csak azt a területet foglalhatod le amire casus belli vagyis háborús okod van, ha védő vagy nem foglalhatsz el területet csak az esetleges jövőbeni háborúra ad okot vagy ellenségét veszi el. AZ invázió-val foglalhatsz el sokkal több területet. De a lényeg külön okot kell formálnod a területekre, hogy elfoglalhasd, vagy ki kell kényszerítened valahogy.
2/3 A kérdező kommentje:
ezzel válaszoltál is meg nem is ezt én is tudtam fizikai megoldásra lennék kiváncsi de jure alapon szeretnék támadni, azt hogy lehet?
2013. jún. 2. 14:24
3/3 A kérdező kommentje:
arra gondoltam a fizikai alatt mire kell kattintani
2013. jún. 2. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!