Fable The Lost Chapters?
Figyelt kérdés
Miért nem indul a játék? régen már fent volt el is indult de most nem telepítem meg minden rákattintok az ikonra oszt semmi tölt egy kicsit de utána semmi nem jön be kérlek segítsete.2013. máj. 28. 17:47
1/4 anonim válasza:
Így nem sokat tudunk segíteni. Valami hibaüzenet esetleg, simán kifagy, vagy csak egy fekete képernyő és kilép? Esetleg nézd meg, hátha megváltozott a fájl helye, vagy telepítsd újra, futtasd rendszergazdaként.
De mint mondtam, infó nélkül nem sokat tudunk segíteni.
2/4 anonim válasza:
Eredeti vagy sem? Már leírtam egy esetleges megoldást nem eredeti esetében, de mivel azt törölték, így nem tudok mit tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megpróbáltatok segíteni, de már sikerült rámentem hogy kompatibilis problémák megoldása és úgy elindítottam és már megy.
2013. máj. 29. 13:23
4/4 anonim válasza:
hogy oldottad meg a problémát mert nálam is ez a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!