Fable the lost chapters-ben gonoszként meg lehet szerezni skorm íját?
Figyelt kérdés
Még az elején vagyok van egy kis gonoszságom, kb 3-4 mm a piros csík, videókat néztem, pont ugyanakkor viszem az áldozatot és kb 30-szor visszatöltöttem és nem akarja oda adni az íjat, hogy kell csinálni?2013. ápr. 19. 18:25
1/7 anonim válasza:
csak gonoszként lehet, valószínűleg nem vagy még eléggé az
2/7 A kérdező kommentje:
végig vittem már párszor, jó és rossz is voltam már amikor megkaptam.... nem tudom miért nem kapom meg, azóta kb még tízszer vittem oda áldozatot (tölgyvölgyi testőrt)
2013. ápr. 19. 19:25
3/7 jani9921 válasza:
asszem a bandita táborból és az avó templom előtti testőrt kell odavinni
4/7 A kérdező kommentje:
azt tudom, de pontosan mikor kell oda vinni ilyen kaliberű karakterrel? néhány tized másodperc befolyásolhatja sajnos azt hogy szánalmasnak vagy hatalmasnak titulálja :/
2013. ápr. 19. 22:07
5/7 anonim válasza:
Azt hiszem napkelte és napnyugta a megfelelő idő, de dél és éjfél is mintha néha működött volna. A napszakjelzőn látod az állást. Jobb ha kettő testőrt viszel (Avo templomosat és a Tölgyvölgyit). Egyik csak bejön ha egymás után beáldozod őket. Az íjat megkaphatja jó és rossz karakter egyaránt. A fiatalodásnál mintha a jók többet kapnának (Avonál meg a rosszak többet), de lehet ez is teljesen véletlenszerű. Nekem úgy tűnt, hogy az ellentétes oldalon levők megtérítése/megrontása jobban értékelt lenne
:)
6/7 A kérdező kommentje:
Megszereztem, körülbelül 50. áldozatnál éjfél előtt 1-2 órával adtam le.
2013. ápr. 20. 12:08
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, mi az az ij amirol beszeltek ? Erdekelne, mert fablezok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!