Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metro last light, hogy tudom...

Metro last light, hogy tudom elérni a jó véget?

Figyelt kérdés
mit kne csinálnom? értem, h a jó karma meg stb, de konkrét válaszokat szeretnék, folyamatban, h ténylegesen elérjem a jó véget, ti mit csináltatok így?

#Metro: Last Light #good ending #jó vég
2013. máj. 27. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevés embert ölj meg, a lopakodós pályákon ne ölj meg senkit és ne riassz. Amikor a Dark one kisfiúval mászkálsz, és megmentheted vagy megölheted Letsnisky-t és Pavelt, akkor mentsd meg mindkettőt, mert akkor a kissrác azt mondja, hogy "köszönöm hogy megmutattad mi a könyörület és megbocsátás, egyiket sem fogom elfelejteni". Gondolom egyértelmű hogy ezzel mire utal.
2013. máj. 31. 01:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. jún. 3. 18:25
 3/4 anonim válasza:
a két fő karaktert énis élve hagytam, de sajnos sok másik katonát öltem meg, így bad ending lett :)
2013. dec. 30. 17:50
 4/4 attee88 válasza:

Én a Redux-ot toltam végig. Tényleg kevés embert öltem, amikor a felszínen, és a kertben voltam, a szörnyeket sem bántottam. Volt egy hztetőn, egy szárnyast megöltem, erre a Dark one, kérdezte miért öltem meg? Csak a kicsinyét féltette. Ekkor visszatöltöttem az utolsó mentést, és életben hagytam. Erre megköszönte, hogy nem bántottam. A két Pavelt és a másikat is életben hagytam, de a rossz befejezést kaptam. Kicsit csalódott vagyok.

Ettől függetlenül hihetetlen az az atmoszféra, amit a játék ad, pláne, ha egy kicsit beleképzeljük magunk...

2018. márc. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!