Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet a skyimben (5)...

Hogy lehet a skyimben (5) mágusnak jó armort csinálni?

Figyelt kérdés
Csináltam egy mágust de eddig csak közelharcosom volt és ott amiting kellet de light armorhoz mi kell ?

2013. máj. 23. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj YT-n van egy csomó ilyen vidi nézd meg én is ott szoktam.
2013. máj. 23. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Most is azokat nézegetem de még nem találtam semmit :/
2013. máj. 23. 14:36
 3/5 sKillEr96 ***** válasza:
En ugy csinaltam, hogy Enchanting-ba huztam sokat (NAGYON sokat, legalabb egy oraig enchantoltam), majd level 80-90-es Enchanting korul elkezdtem enchantolni a csizmam, kesztyum, hogy sok bonuszt adjon. Termeszetesen elotte is enchantoltam, csak azok ugye gyengebbek lettek. Eleinte ha van olyan armorod, ami pl. HP-t ad, de nem akarod hordani, Disenchant-old az Enchanting Table-nel, majd a megtanult enchant-ot rakd az arnorra, amit hordasz. Ha meg nem kesztyu vagy csizma kell, en mindig is vettem a body armoromat, szemely szerint Destruction Magic-et ado ruhat. Amugy a College Of Winterhold-ban lehet mindenfele kopenyt venni. De az enchantolos dologhoz retek sok Soul Gem fog kelleni! Nekem vagy 40 elment arra, hogy folhuzzam 80-ra az Enchanting-ot, ha nem tobb.
2013. máj. 23. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm rájöttem hogy hol kell :)

A smitingnél ha bal oldali perkekre rakok akkor ott vannak a light armorok :D

Csak azért kiírhatták volna hogy mi a külömbség a kettő között...

2013. máj. 23. 20:07
 5/5 Oravecz János ***** válasza:

Nem feltétlenül kell a Ligh Armor vonalán haladnod a Smithing-en belül, hiszen 100-as szinten tudsz Light és Heavy Dragon Armort is készíteni. Ettől függetlenül én a Light Armort szeretem függetlenül attól, hogy harcos vagy mágus karakterről beszélünk, ugyanis azzal is elérhető ugyanaz a védelem mint a Heavy Armorral, csak sokkal könnyebben lehet benne mozogni. Én általában hibrid karakterekkel játszom, ami ha lehet szinte mindenhez ért. Itt van egy remek sorozat, hogy mit hogyan lehet gyorsan fejleszteni:

[link]

2013. máj. 24. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!