Sims 2-ben hogyan építsek házat? NEM MEGY!
1.válaszoló:úgy sem megy.
2.válaszoló:egész házat,szeretnék.Sajnos nincsen kiegészítő.Akkor nem fog menni. )-:
2. válaszoló: Kieg. nélkül is lehet falat törölni -.-""
Kérdező: Írd le pontosan, hogy hogyn nem tudsz építeni. Nem szürke az építés mód panelje, vgay ha rákattintassz a falra egyszerűen nem húzza meg??? A hozzá "jól értő" barátod mióta simsezik, mit tud róla, hány kiegészítője van, épített már házat??? Mert én lassan 2,5 éve sims-ezek és mindent tudok róla. ;"D
OMG. Lehet gáz, de 20 éves vagyok, és valószínűleg régebb óta simsezek, mint ti, főleg ha az egyet is beleszámítjuk. Na, mindegy.
Nettinek van igaza, amúgy, miért ne lehetne falat törölni az alapjátékkal? Milyen egy elcs****** játék lenne, ha nem lehetne? Az igaz, hogy nincs kalapács, amivel egyenként törölheted, de CTRL+húzással lehet törölni, valószínűleg erre gondolt.
A kérdés továbbra sem erre irányult, hanem hogy nem tud építeni. Amint pedig már mondtam, nem eredeti a játék valószínűleg és nincs feltörve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!