Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 vagy LoL?

Dota 2 vagy LoL?

Figyelt kérdés
Szerintetek meik a jobb ?

2013. máj. 23. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a DoTA 2 . A lol egy jóval könnyebb játék , olyan játékosoknak akik a műfajjal ismerkednek , a DoTA meg a legnehezebb moba game hardcore playereknek/teameknek , ezért vannak többen a lolosok.
2013. máj. 23. 13:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis ha most fogok el kezdeni jatszani akk egy darabig inkabb lol-ozzak es utanna menjek at dota-ra ?Lol-t meg nem probaltam de dota ban mar jatszottam par meccset :D
2013. máj. 23. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Dota 2 jobb, de szerintem a Hon übereli mindkettöt. :D
2013. máj. 23. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj LoL-al kezdeni ha te dotázni akarsz. De szerintem nem véletlen hogy eSport történelemben a mostani inernacionál dota 2 versenynek van a legnagyobb fődijja. (2 millió USD)
2013. máj. 23. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Kezdheted dota-val is , csak baromi nehéz lesz elsőre .. meg még lehet 20x-ra is.
2013. máj. 23. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki mind a 2 játékot. Amúgy vitatnám a LoL könnyű mivoltját mert én így közel 1 év után nem érzem, hogy annyira egyszerű lenne ilyen ellenfelek esetén és olyan csapatok ellen akik már számomra is rémisztő összhangban vannak egymással.
2013. máj. 23. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, a dota nehéz de a LoL se könnyű. Eleve nem is lehet egy csapat vs csapatos játékra azt mondani, hogy könnyű. (nyilván az ellenfél és a saját csapat dönti el, hogy könnyű-e vagy sem)
2013. máj. 23. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem próbáld ki mind a 2 játékot. Amúgy vitatnám a LoL könnyű mivoltját mert én így közel 1 év után nem érzem, hogy annyira egyszerű lenne ilyen ellenfelek esetén és olyan csapatok ellen akik már számomra is rémisztő összhangban vannak egymással."

Na a dota-n egy sima mecs olyan mint lolon egy baromi nehéz ranked meccs . Tapasztalat , loloztam 3évig (nagyobb kihagyásokkal) , amikor tavaly év végén elkezdtem dotázni , iszonyat nehéz az egész , lehet nekem nem feküdt csak , de pár haverom aki jött is azt mondja messze nehezebb mint a lol

2013. máj. 23. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Dota 2 a jobb.Több mindenre kell odafigyelni mint LoL-ban.(creep deny,tower deny)Egy hőssel nem lehet lehozni egy egész meccset, kivéve hogyha az ellenfelek retardáltak.Nem úgy mint lol-ban hogy behoznak egy új hőst, ami akkor még elég erős , csak azért hogy minnél többen megvegyék ,aztán ha már nem fogy eléggé akkor nerfelik.

Arra a szövegre hogy a lol is nehéz erős ellenfelek ellen , csak azt tudnám mondani hogy a Tetris se egy bonyolult játék,mindenki tud vele játszani, de egy kínai úgyis nagy ellenfél lenne benne.

2013. máj. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!