Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6--ba hogy...

Counter Strike 1.6--ba hogy gyakoroljam az aimozást?

Figyelt kérdés
Nem a heck aimra gondolok!

2013. máj. 22. 17:41
 1/8 sutix12 ***** válasza:

Hát más aimozásról nem tudok

Lehet hackel meg cfg-vel.

De ha elmagyarázod pontosabban mire gondolsz lehet tudok segíteni de ez így most nekem nem világos, hogy mire gondolsz

2013. máj. 22. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy magamtól egyből fejre lövök pl: messziről egyből fejes (nem szerencsével fejes).
2013. máj. 22. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
aim=célozni. Nem feltétlenül a csalásra kell gondolni. Szóval jobban,pontosabban akarsz célozni? Állítsd be jól az egér érzékenységet,vagy vegyél gamer egeret. Botok ellen is jól lehet gyakorolni
2013. máj. 22. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Configot felejtsétek már el ... játék apró adottságait használja ki , nem fogsz attól jobban lőni .

Ajánlom az Aim_ és a Fy_ kezdődő nevű mapok gyakorlását , 1v1 , 2v2 , 3v3-ra tökéletes gyakorlómap .

2013. máj. 23. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És szerintem aki csal pl: aim, wh stb, az azért csal mert nem tudja elviselni hogy béna.
2013. máj. 23. 14:54
 6/8 sutix12 ***** válasza:

Ja hát erre gondoltál?

Szerintem az egér érzékenységét ne állítsd mert az zavaró lehet utána.

Tedd a célkeresztet a legkisebbre és ha messze van az ellenfél akkor egyenként szaggatva lőj a fejére, úgy nagyon jól adja.

2013. máj. 28. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"Köszönöm a válaszokat. És szerintem aki csal pl: aim, wh stb, az azért csal mert nem tudja elviselni hogy béna."

Ez hülyeség . Aki csal az pofátlan looser ennyi , ha játszani akar akkor tegye normálisan .. Ha meg nem bír vele keressen olyan játékot amiben csalás nélkül is jó..

2013. máj. 28. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor hasra célzol akkor ugorj egyet és lőj. Fejre megy...
2013. jún. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!