Prototype 2 Képernyőtöltési probléma?
Láttam sok kérdést a játékkal kapcsolatban, de nem találtam meg ami nekem kellett sajnos.Lehet csak a figyelmem kerülte el de így a biztos.
A következő lenne a bajom: Egy ideje játszok a játékkal, le van töltve, frankón megy is. Ám nemrég szembesültem a problémával hogy a Red Zone-os küldetésnél hirtelen megszakad a játék és egy Loading Screen nevezetű képernyő jön be. Információkat ír ki a játékkal kapcsolatban meg minden és vagy 10 percig tölti a semmit, de ha ez nem lenne elég, miután kilépek és vissza a játékba (hátha ez működik) ugyanez a képernyő jön be még maga a küldetések, betöltés vagy akármi előtt. Szóval kb elakadt a játék és nem tudok betölteni se játékmenetet se semmit.
Esetleg ha valaki tapasztalt hasonlót vagy tudna mondani valami okosságot kérem tegye meg mert én tanácstalan vagyok :D ha nincs ötlet akkor max ujratelepítem, most is csak azért nem csinálom mert sajnálom a mentéseket :3
(próbáltam csatolni képet, de le se print screenelte :O csak egy szürke képet csinált szóval azzal nem mentek sokra :S)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!