Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem jo a wow 3.3.5a-s...

Miért nem jo a wow 3.3.5a-s verzioja nekem?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Wow 3.3.5a-s verzioját. Amiben ugye a lényeg h 16 gigát leszedsz és aztán tolod a gémet mert nemkell patchelni stb. És én beléptem a blizzardos accomat, és kidob azzal az üzivel hogy fölkell patchelnem. aztán tölti automatába a blizzard updatert stb. aztán meg a mits of pandariát is leakarja velem töltetni..

de ha meg nemtöltöm akkor meg else inditja a játékot.

a realmistet is átirtam!

2013. máj. 18. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert a legújabb kiegészítő a Mists of Pandaria és ezt is le kell töltened ,hogy játszhass a játékkal ,ha csak Wotlk-ig van megvéve a játék akkor nem lesznek elérhetők azok a helyek , amik a Cata-val és a Mop-al megnyíltak , emellett ugyanúgy kell havidíjat fizetned a játékért.
2013. máj. 18. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
és a realmlistet nem kell átírnod , feltéve ha eredetin szeretnél játszani , a másik esetben illegális és nem tudok segíteni
2013. máj. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!