Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sniper Elite V2 Silver Star...

A Sniper Elite V2 Silver Star Edition PC-s verziója elérhető? Vagy PC-re nem adták ki?

Figyelt kérdés
Rengeteg üzletben, és a neten is kerestem,de nem találtam sehol.....elvileg megjelent pc-re is,de még sehol nem láttam pc-s verziót :/

#Sniper Elite #Sniper #Silver Star Edition
2013. ápr. 29. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én se láttam sehol... De ez a játék nem is igazán ér pénzt (kijátszottam) elég monoton és Metascore-tól 66/100 pontot kapott a game spy-tól 60at , szóval...
2013. ápr. 29. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem eléggé tetszett,és a fateromnak is,de csak törttel játszottam eddig,és most szeretném megvenni a teljes játékot a DLC-kkel együtt,de még nem találtam sehol :/
2013. ápr. 29. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg steamen megtudod venni külön, külön a DLC-ket és az alapjátékot.... DE NEM A LEGOLCSÓBB !!! szerintem akkor már (ha megveszed) vedd meg hozzá a nazi zombit is az már valamivel jobb ;)
2013. ápr. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!